Una persona acudix a fer-se les proves PCR a l'hospital la Fe de València amb un xofer de Cabify

La companyia ha assegurat que disposa de totes les mesures de seguretat per a evitar contagis
La companyia ha assegurat que no es tracta de trajectes habituals | Generalitat Valenciana

La tercera ona de la pandèmia del coronavirus ja pareix un autèntic 'tsunami' que ha disparat els contagis diaris en el territori valencià. A demés, en plena saturació hospitalària, els sanitaris treballen baix una enorme pressió fent milers de proves per a confirmar o descartar la infecció del virus.

Tal com ha publicat el diari 'Levante-EMV', per a intentar agilitar el procés i evitar la visita diària de centenars de persones a hospitals i centres de salut, en el territori valencià hi ha molts centres a on les proves PCR es duen a terme en exteriors, és a dir, en espais oberts a on es busca una baixa concentració del virus en l'ambient.

En este sentit, l'hospital de campanya situat al costat de l'hospital La Fe de València s'ha convertit en l'escenari on es duen a terme les proves PCR sense necessitat de baixar del cotxe, amb un funcionament molt similar al dels servicis de les cadenes de menjar ràpid.

Un Cabify en la cua de les proves PCR

En este lloc és comú vore una llarga fila de vehicles esperant el seu torn per a fer-se la prova. No obstant això, no és tan comú que la persona que sospita estar contagiada estiga en la fila dins d'un cotxe de la companyia Cabyfy.

Este dilluns, cap a les 08.50 hores, una persona va acudir a fer-se les proves de detecció del coronavirus amb un xofer de Cabify. Amb les finestretes baixades, el vehicle es va situar en la cua habilitada i va esperar fins al torn de la persona que ocupava el seient posterior del vehicle.

«No es tracta de trajectes habituals», han confirmat al citat mitjà fonts de Cabify. No obstant això, des de l'empresa recorden que els usuaris poden demanar un servici des de l'app de Cabify amb eixa finalitat.

El trasllat en vehicle amb conductor pot ser, una opció per a desplaçar-se amb seguretat, ja que la companyia «ha fet una forta aposta per a reforçar les mesures de seguretat per a usuaris i conductors». De fet, s'han repartit mampares de seguretat de manera gratuïta a totes les empreses de transport que col·laboren amb la companyia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Denuncien a més de 600 establiments per incomplir les mesures Covid-19 en la Comunitat" "Pillen a una xica saltant-se la quarantena en la Vall d'Uixó"