Ximo Puig acorda el confinament perimetral del territori valencià des d'este divendres a migdia

Esta mesura s'adopta durant set dies
Ha recalcat que s'adopta esta decisió «per a reforçar l'estratègia de prevenció» contra el coronavirus | Youtube

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat este dijous el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana des del migdia d'este divendres, una mesura que s'adopta durant set dies en què la població no es podrà eixir ni entrar de l'autonomia però podrà moure's entre municipis, comarques i províncies.

D'esta forma ho ha avançat en una roda de premsa juntament amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la que ha recalcat que s'adopta esta decisió «per a reforçar l'estratègia de prevenció» contra el coronavirus; per solidaritat amb la resta de territoris que estan «pitjor que nosaltres»; davant la inacció i confusió que estan generant alguns governs i per a evitar haver de dur a terme «mesures més dràstiques per a la vida social de les famílies i treballadors».

«No volem anar a pitjor, estem a temps d'evitar l'avanç de la pandèmia», ha manifestat Puig, qui ha apuntat que les excepcions a este confinament seran anar al treball, al metge, a la residència habitual, estudiar o a cuidar de dependents.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Més de 9.000 nous contagis per coronavirus en Espanya" "'Radar COVID' ja funciona en tot el territori valencià"