Puig creu que les restriccions nocturnes són «suficients» però «preocupació» per les quedades de vesprada

Puig ha advertit que «qualsevol irresponsabilitat pot acabar afectant molta gent»
Ha mostrat preocupació per esta classe de reunions | Unsplash | Michael Discenza

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat que les restriccions nocturnes que regixen actualment en el territori valencià són «suficients» si la resta del dia «s'actua amb responsabilitat», però s'ha mostrat «preocupat» per les quedades de la vesprada.

S'ha expressat Puig este dilluns preguntat sobre si existix la possibilitat d'ampliar el toc de queda de cara a Nit de cap d'any davant de l'augment dels contagis. En este sentit, ha defensat que la Generalitat no ha «pres mesures de manera compulsiva i ha analitzat quina era la situació per a intentar donar una resposta serena i equilibrada».

«Si hi ha circumstàncies canviants cal actuar», ha afirmat, però ha apuntat que ara mateix, les mesures valencianes són «de les més restrictives d'Espanya en el cas dels horaris», i ha recordat que estan establides en les 23.00 hores i en les 00.00 el dia de Nit de cap d'any.

No obstant això, ha afirmat que amb la pandèmia «no hi ha receptes ni un receptari per a buscar solucions immediates», i ha advertit que «qualsevol irresponsabilitat pot acabar afectant molta gent». Respecte al sistema sanitari, ha afirmat que està en una «posició de fortalesa», encara que la situació és «molt preocupant».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els Reis d'Orient recorreran els carrers de Gandia per a saludar als xiquets" "Última hora: Arriben més de 350.000 vacunes de Pfizer a Espanya"