Puig no contempla reinstaurar l'obligació de portar màscara en espais públics però recomana utilitzar-la

Si recomana portar la mascareta en llocs que hi haja aglomeracions


El president de la Generalitat, Ximo Puig, no contempla reinstaurar l'obligació de portar la màscara en llocs públics, però sí ha recomanat utilitzar-la "sense cap dubte" on puga hi haure una aglomeració

Així s'ha pronunciat Puig este dilluns en declaracions als mitjans abans d'assistir a un esmorzar de treball de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), on ha demanat aplicar "sempre el sentit comú" i ha considerat que "no és necessari fer permanentment accions de caràcter normatiu", sinó "aplicar la corresponsabilitat".

Per això, ha indicat que des de la Generalitat no veuen necessari utilitzar-la en espais naturals o platges però "sí en tota la resta d'espais". A més, ha insistit que cal "tenir en compte que si no es donen les condicions de distància, és fonamental portar la màscara".

"La pandèmia està molt entre nosaltres, no pot haver-hi cap mena de relaxació més enllà d'allò que siga raonable", ha manifestat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un catamarà és denunciat a Dénia amb 120 persones a bord ballant sense mascareta" "Brussel·les aprova el fons de recapitalització espanyol de 1.000 milions d'euros"