Quatre metges del territori valencià estan entre els 100 millors d'Espanya

La llista d'Els millors metges' d'Espanya la publica, per quart any consecutiu, la revista Forbes
Esta entre els 100 millors | Salut

Diferents especialistes que exercixen en centres sanitaris valencians han sigut inclosos en la llista d'Els millors metges' d'Espanya que publica per quart any consecutiu la revista Forbes. El llistat recopila els 100 noms m√©s reconeguts del panorama de l'assist√®ncia, la investigaci√≥ i la doc√®ncia en Espanya en m√©s d'una vintena d'especialitats, que exercixen en m√©s de 60 centres hospitalaris, tant p√ļblics com privats.

En concret, apareix, dins de la categoria d'Oncologia, la doctora Ana Lluch, cap de Servici d'Hematologia i Oncologia M√®dica de l'Hospital Cl√≠nic Universitari de Val√®ncia. En Angiologia i cirurgia vascular, figura el doctor Manuel Miralles, cap de Servici d'esta especialitat en l'Hospital Universitari i Polit√®cnic La Fe de Val√®ncia.

En l'especialitat de Cirurgia Pl√†stica, Est√®tica i reparadora est√† el doctor Pedro Cavadas, prestigi√≥s cirurgi√† que es dedica a la reconstrucci√≥ microquir√ļrgica des de l'any 1994 i que al costat del seu equip de cirurgians pl√†stics duu a terme al voltant de 1.800 cirurgies cada any, en l'Hospital Nisa 9 Octubre de Val√®ncia.

A dem√©s, el doctor Carlos Botella-Asunci√≥n, cap del Servici de Neurocirurgia i director de l'√Ärea de Neuroci√®ncies de l'Hospital Universitari i Polit√®cnic de la Fe, ha sigut seleccionat en la secci√≥ de Neurocirurgia i Neurologia.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"L'opinió de Joan RIbó sobre les noves mesures del territori valencià" "Jubilats de l'àrea sanitària podran ajudar amb faenes de lluita contra el coronavirus"