Una residència de Vinaròs confirma el brot de 21 persones que ja havien rebut la primera dosi de la vacuna

Es recorda que la vacuna no és completament efectiva fins una setmana després de rebre la segona dosi
Ja havien rebut la 1a dosi de la vacuna | València Diari

Este dilluns s'ha comunicat des de la residència de persones majors de Sant Sebastià, ubicada en la localitat de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), un brot de coronavirus que afecta a 21 persones, entre usuaris i treballadors. 

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', l'Ajuntament d'este municipi ha comunicat que tots els afectats pel virus estan  i cap d'ells presenta símptomes greus. A demés, el consistori està repartint material sanitari per a ajudar a controlar el focus, com diferents EPI per al personal i s'ha posat a disposició de la residència un Servici d'Atenció Domiciliària (SAD).

Tots els residents i els treballadors d'esta residència van rebre la primera dosi de la vacunació contra el coronavirus el passat 31 de desembre, però esta no és completament efectiva fins una setmana després de rebre la segona dosi, per a la que cal esperar 21 dies per a posar.

L'origen del brot està en el positiu d'un dels usuaris, que el dia 9 de gener va presentar símptomes. Davant d'esta situació, es van fer proves PCR tant a treballadors com a residents, i 14 usuaris, 5 persones del personal i 2 monges de la residència van donar positiu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Organitzen 9 festes privades en Alacant i la Policia multa a 36 persones" "3 locals valencians tancats i 11 sancionats per incomplir les normatives sanitàries"