76 sanitaris contagiats i 27 en quarantena en l'Hospital de Sagunt

Este dimecres s'han notificat tres nous brots en esta localitat
S'ha reforçat l'UCI amb més llits en cadascun dels boxs | ACN

Este dijous, l'Hospital de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València) ha registrat 76 sanitaris contagiats de coronavirus i 27 en quarantena.

Segons informa 'Levante-EMV', a pesar de l'augment dels positius, des de la direcció s'aclaria que l'hospital funciona amb normalitat, dins de l'excepcionalitat que comporta la pandèmia. A demés, les baixes no afecten a responsables d'àrees i els contagis no han frenat el ritme de treball.

Al contrari que a l'inici de la pandèmia, des de la Junta de Personal s'ha informat que el centre hospitalari està dotat de tot el material sanitari necessari per a afrontar la situació. Compten tant amb equips de protecció individual com amb nous test PCR, més precisos i de major fiabilitat. A demés s'ha reforçat l'UCI amb més llits en cadascun dels boxs. 

De la mateixa manera, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat este dimecres de la declaració de tres nous brots en la localitat de Sagunt, tots ells d'origen social.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descobrixen una nova seqüela en els pacients de coronavirus" "El pressupost de la Generalitat superarà per primera volta els 25.000 milions d'euros"