Sanitat anuncia mesures excepcionals per a quatre municipis del territori valencià

A demés, ha informat que es manté el tancament de l'oci nocturn
Mesures excepcionals en 4 municipis | UNSPLASH

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha informat este divendres de migdia en una roda de premsa noves mesures de seguretat a causa de la pandèmia del Covid-19 en el territori valencià. Entre estes mesures, la consellera ha dit que es manté el tancament de l'oci nocturn fins al 9 de novembre.

Quant a mesures en el sector de l'hostaleria, Barceló ha informat de què es prioritzarà el consum en les taules i que es podran habilitar les zones de barra en els bars per al consum, sempre que es garantisca la distància de seguretat d'1,5 metres, i el màxim número de persones serà de 4.

Mesures excepcionals en 4 localitats

A banda, Sanitat ha decretat mesures excepcionals per a quatre municipis del territori valencià a causa de la seua evolució negativa del coronavirus en ells, que entraran en vigor a partir de les 00.00 hores de la nit. Les localitats afectades són Elx, en el Baix Vinalopó (Alacant); Orihuela, en el Baix Segura (Alacant); Guadassuar, en la Ribera (València); i Onda, en la Plana Baixa (Castelló).

Barceló ha informat que el dilluns que ve es publicaran les 22 noves mesures que afectaran els 4 municipis. En Onda entre les mesures que entraran en vigor hi ha la limitació de 10 persones com a màxim en les reunions tant en llocs públics com privats.

Mentres que per a les altres 3 localitats les reunions socials seran d'un màxim de 6 persones, tant en llocs oberts com tancats, i l'aforament en la majoria d'actes i situacions passarà a ser del 50%. No obstant això, Barceló ha informat que el dilluns es publicaran totes estes mesures.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 188 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies" "Els microbiòlegs parlen: «No s'està comptant prou amb nosaltres»"