Sanitat dona per fet que no hi haur脿 Falles ni altres festes: 芦No 茅s raonable禄

Ho ha confirmat la consellera de Sanitat, Ana Barcel贸, en una roda de premsa
Els valencians no tindran festes fins a l'exist猫ncia de la vacuna | GVA

La consellera de Sanitat, Ana Barcel贸, ha assegurat este dilluns que celebrar Falles, Fogueres i altres festes populars en el territori valenci脿 ser脿 芦impossible禄 en cas que no estiga llesta la vacuna enfront del coronavirus.

芦S铆禄, ha respost categ貌rica a la pregunta de si pensa que sense vacuna les festes suspeses seguiran d'eixa manera. 芦Ara mateix miren el que ha passat, en dos dies ens hem trobat amb 120 positius en un brot, que 茅s el major que hem tingut禄, en al路lusi贸 al registrat a causa d'una festa en el Col路legi Major Galileu Galilei, del Campus de Vera de la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia (UPV).

Per tant, ha dit que 芦no pareix i no 茅s raonable禄 que puga donar-se eixa circumst脿ncia, al mateix temps que ha apuntat que tampoc pot assegurar quan hi haur脿 una vacuna perqu猫 茅s el Ministeri de Sanitat el que fa el seguiment amb la UE.

芦Aix貌 ser脿 impossible sense una vacuna禄, ha insistit, perqu猫 les festes populars en el territori valenci脿 芦ja siguen Falles, Fogueres o Moros i Cristians禄 hi ha una quantitat 芦important禄 de participants, per貌 tamb茅 bandes de m煤sica, turistes i 芦contacte f铆sic que 茅s dif铆cil no mantindre per la gran quantitat de persones que participen禄 i perqu猫 eixos actes 芦tenen la idiosincr脿sia que tenim els mediterranis i els valencians, que hi ha molta participaci贸 i molt contacte禄.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Atenci贸 Coronavirus: 529 nous casos en el territori valenci脿" "脷ltima hora: 13 brots nous de coronavirus en el territori valenci脿"