Sanitat obri la porta a reprendre competicions esportives oficials

Estes mesures estan vigents des de hui fins a les 23.59 hores del 12 d'abril
Sanitat obri la porta a reprendre competicions esportives oficials | Àngel
 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública flexibilitza des d'este divendres les mesures relatives a l'activitat física i les competicions esportives per a adequar-les a l'actual situació epidemiològica. Les principals novetats consistixen en el fet que unes certes competicions esportives es poden reprendre i en què s'amplia el número màxim de persones que poden fer esport en grup baix la supervisió d'un monitor.

En concret, poden reprendre's quatre tipus de campionats: competicions oficials federatives professionals d'àmbit internacional i estatal i competicions oficials no professionals d'àmbit internacional i estatal; competicions oficials federatives d'àmbit autonòmic i inferior; Campionat Autonòmic d'Esport Universitari i Jocs Esportius. Esta classe de competicions, quan siguen d'àmbit autonòmic o inferior, es faran sense públic.

En els quatre supòsits, s'aconsella evitar, si és factible, el transport col·lectiu, així com l'ús de vestuaris i de dutxes. A més, els i les menors, durant els entrenaments, podran anar acompanyats per una persona adulta que entrarà a les instal·lacions sempre evitant aglomeracions.

Respecte a l'activitat física i esportiva de modalitats individuals dirigida per professionals, podrà fer-se en grups màxims de 10 persones. Quan es faça per lliure, sense monitor, continua vigent la limitació a 4 persones. En els dos casos, l'exercici ha de fer-se mantenint la distància de seguretat. D'altra banda, la pràctica esportiva que es fa en activitats lectives, extraescolars o complementàries durant la jornada escolar, es regirà pels protocols vigents a cada moment per als centres escolars. Estes mesures estan vigents des de hui fins a les 23.59 hores del 12 d'abril.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillada una dona de Madrid per anar a la seua segona residència d'Alacant" "Per la via ràpida: Moviment urgent d'Europa per a accelerar el 'passaport Covid'"