Tanquen temporalment el jutjat de pau de Godella en confinar-se el personal

El servici es trasllada temporalment a Paterna
Confinen temporalment el jutjat de pau de Godella | Google

El Jutjat de pau de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha sigut tancat de manera temporal pel confinament del personal que presta el servici en les seues instal·lacions.

Així ho ha assenyalat el diari 'Levante-EMV', que ha indicat que la presidenta del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), ho va dictaminar este divendres, 23 d'octubre. A causa de l'aïllament del personal del Jutjat de Pau de Godella, els servicis mínims essencials d'este òrgan seran assumits provisionalment pel Registre Civil de Paterna.


Tal com indica el citat mitjà, fa dos setmanes es va registrar un positiu per Covid-19 entre les tres persones que componen el jutjat de Godella, dos administratives i el jutge de pau.

Tots van quedar confinats i se'ls va practicar la prova PCR a les altres dos persones del jutjat, registrant-se un altre positiu.

Per este motiu, el jutjat es va tancar des del primer moment en el que es va detectar el positiu i quedar confinats tot l'equip. Ràpidament, es va avisar de la situació al departament de justícia, que va decidir derivar tots els tràmits a Paterna.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cheste tancarà quasi tots els accessos en el GP de Motociclisme" "Científics espanyols expliquen com i quantes vegades ventilar una classe"