El territori valenci脿 comen莽a la vacunaci贸 del personal sanitari de primera l铆nia

Este grup de poblaci贸 tamb茅 est脿 prioritzat pels principis de benefici social i reciprocitat
Este grup de poblaci贸 tamb茅 est脿 prioritzat pels principis de benefici social i reciprocitat. | iStockPhoto (Teka77)

El territori valenci脿 ha iniciat hui el proc茅s de vacunaci贸 del personal sanitari de primera l铆nia mentres, en paral路lel, es continua la vacunaci贸 d'usuaris i treballadors de resid猫ncies. Es considera personal de primera l铆nia el que t茅 major risc d'exposici贸 per dur a terme activitats en l'atenci贸 directa de pacients Covid-19 i per tindre major probabilitat de tindre contacte amb una persona amb infecci贸. A dem茅s, este grup de poblaci贸 tamb茅 est脿 prioritzat pels principis de benefici social i reciprocitat.

La vacunaci贸 s'ha iniciat de manera simult脿nia amb el repartiment de dosi de la vacuna de Pfizer entre tots els Departaments de Salut valencians. El proc茅s de vacunaci贸 a professionals sanitaris, tant en atenci贸 prim脿ria com en hospital脿ria, es prolongar脿 durant tot el cap de setmana incloent este dissabte i el diumenge.

Isabel Cantarino, coordinadora d'infermeria del Centre de Salut Benimaclet de Val猫ncia, ha explicat la import脿ncia que t茅 que 芦els professionals sanitaris estiguem protegits amb la vacuna, per a poder protegir la salut dels nostres pacients禄.

L'infermer Roberto Mart铆n, que apareix rebent la vacuna, i la infermera Laura Sebasti谩n han sigut els primers professionals que han rebut la primera dosi de la vacuna en el centre de salut del barri de Benimaclet.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Sancionen a clients i a els responsables de 3 locals per incomplir mesures en Alacant" "URGENT: Confirmat un brot amb m茅s de 40 contagis en la pres贸 de Picassent"