El territori valencià està preparat per a posar 76.000 vacunes quan arriben

Del total, 50.000 corresponen a residents i personal de residències i 26.000 a grans dependents
Tenen preparades 76.000 vacunes | Europa Press

El personal de les residències i el de la Conselleria de Sanitat està preparat per a iniciar la vacunació enfront del Covid-19 d'unes 76.000 persones quan arriben les vacunes al territori valencià que, previsiblement, serà este diumenge.

D'eixa manera ho han assegurat a EFE fonts de la Conselleria de Sanitat, que han precisat que, segons arriben les vacunes, la intenció és començar a vacunar a eixe número de persones, de les que 50.000 corresponen a residents i personal de residències i 26.000 a grans dependents.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet referència este dilluns en el seu compte de Twitter a la vacunació i ha destacat que comença una setmana «que acabarà amb 76.000 persones valencianes vacunades de Covid-19».

Sobre este tema, des de la Conselleria han explicat que es tracta de la xifra aproximada de persones que hi ha en les residències i de grans dependents. A demés, han assegurat que tant el personal de les residències com el de la Conselleria de Sanitat «està preparat per a anar ràpidament» en les vacunacions quan arriben les dosis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'avís sobre la nova variant del coronavirus de Regne Unit: Espanya perilla" "El missatge institucional de Ximo Puig per a tot el territori valencià"