26 casos positius per Covid-19 i 61 treballadors en quarantena en l'Ajuntament de València

Més de la mitat dels contagiats són agents de la Policia Local
Estan fora de servici 50 agents | PLV

Actualització 28/10/2020 a les 15.00 hores. Este matí de dimecres la regidora de Personal de l'Ajuntament de València, Luisa Notario, ha confirmat que el brot de coronavirus afecta a 26 treballadors del consistori. D'eixos 26, quinze són agents de la Policia Local.

En total, el personal que està en quarantena a conseqüència d'este brot de coronavirus ascendix a les 61 persones. D'elles, 36 formen part del cos de seguretat de la Policia Local.

Un total de 15 agents de la Policia Local de València, positius per Covid-19

Un total de 15 agents de la Policia Local de València estan afectats per coronavirus, cinc d'ells, destinats a la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) i encarregats de la vigilància de mercats ambulants, a conseqüència d'un mateix brot, segons han informat fonts d'este cos de seguretat.

Els altres deu afectats corresponen a casos aïllats registrats en els últims dies mentres que els cinc agents del mateix brot es van contagiar després de participar en un esmorzar recent, segons fonts consultades per Europa Press.

Esta situació ha obligat a posar en quarantena a 36 agents més que han pogut estar en contacte amb les persones que han donat positiu, en aplicació estricta del protocol de salut pública. No obstant això, s'espera que tots ells es vagen incorporant progressivament al servici en els pròxims dies, segons el que s'establix en el protocol.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mónica Oltra: «Demanar que es denuncie al veí pot derivar en una caça de bruixes»" "Atenció: Els 3 impostos que el govern espanyol acaba de pujar"