El València CF anuncia un nou cas de coronavirus en el primer equip

És el segon positiu en esta setmana
Nou positiu per coronavirus al València CF | Pixabay

El València Club de Futbol ha anunciat este divendres que un dels futbolistes del primer equip ha donat positiu per coronavirus, i que este jugador, del que no han dit la seua identitat, es troba ja aïllat en sa casa. Amb este, es confirma el segon cas d'esta setmana.

«Després de les proves habituals de Covid-19 fetes el dijous i confirmades este divendres s'ha detectat un cas positiu en un dels futbolistes del primer equip. Per eixe motiu el jugador, ja ha quedat aïllat en sa casa, igual que els seus contactes estrets, i s'ha activat el protocol seguint els estrictes criteris de LaLiga i del club», ha confirmat l'entitat valencianista.

Es tracta del segon contagi per Covid-19 d'esta setmana en la plantilla 'che'. Este dilluns, hores després de caure en LaLiga Santander davant de l'Atlètic de Madrid en el Wanda Metropolità (3-1), també s'informava que havia detectat un altre positiu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alacant tancarà les platges el cap de setmana si hi ha aglomeracions" "Cap rastre de la soca britànica en l'anàlisi de les aigües residuals de València"