El València C.F detecta un possible segon positiu per coronavirus

S'uniria al cas confirmat de Denis Cheryshev
El València C.F detecta un possible segon positiu per coronavirus | Pixabay

El València Club de Futbol ha anunciat este dimarts que té entre els jugadors de la seua primera plantilla un possible segon positiu per coronavirus, que s'uniria de confirmar-se al de Denis Cheryshev, que es va conéixer la setmana passada.

El club ha explicat que «en les últimes proves rutinàries de Covid-19 fetes este dimarts s'ha detectat un possible cas sospitós dins del primer equip, pel que ha quedat, en conseqüència, aïllat en sa casa igual que els seus contactes estrets».

En l'entrenament d'este matí a la ciutat esportiva de Paterna no han estat amb el grup, a demés de Cheryshev, els lesionats Jasper Cillessen, José Luis Gayà i Hugo Guillamón. Tampoc ha estat, sense que s'haja comunicat cap lesió, l'atacant Kang In Lee.

L'entitat ha dit que donat este possible segon positiu «s'ha activat el protocol COVID seguint els estrictes criteris dels protocols de LaLiga i del mateix club, i s'està a costa de la confirmació definitiva».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Advertència de Sanitat després del que ha passat el cap de setmana" "URGENT: 236 municipis valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies"