València tancarà la plaça de l'Ajuntament en la Nit de cap d'any

El dispositiu especial de seguretat se centrarà enguany en la vigilància a zones comercials i a evitar les festes il·legals
La plaça de l'Ajuntament de la ciutat estarà tancada | Ajuntament de València

La plaça de l'Ajuntament de València estarà tancada per primera vegada l'última nit de l'any en la que solia acollir la gran festa de benvinguda al nou. La pandèmia obliga a prendre mesures extraordinàries i per esta raó «no es podrà accedir a la plaça durant aqueixa nit», ha reiterat Aaron Cano, regidor de protecció ciutadana.

Tal com ha publicat el diari 'Las Provincias', el dispositiu especial de seguretat se centrarà sobretot a vigilar les zones comercials i en intervenir qualsevol festa il·legal que se celebre en estes dates assenyalades en la ciutat.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha mostrat la seua preocupació sobre esta classe de reunions que poden empitjorar les dades de contagis en València i ha insistit que es controlarà també als locals perquè es complisquen totes les mesures sanitàries.

«Que ningú vinga en cap d'any ni en la nit de Reis»


Els grans esdeveniments de Nadal es van suspendre enguany, tant la festa de Nit de cap d'any que se celebrava en la plaça de l'Ajuntament com la cavalcada dels Reis Mags.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha fet una crida este dimecres després de la reunió mantinguda pel dispositiu de seguretat especial: «que ningú vinga en cap d'any ni en la nit de Reis», ha dit demanant responsabilitat per a evitar aglomeracions.

La plaça estarà tancada en l'última nit de l'any per a evitar «temptacions», han dit des del Govern municipal que ha pres esta decisió de manera extraordinària i tenint en compte l'augment de contagis que es continuen produint diàriament.

No obstant això, Galiana ha volgut tranquil·litzar als més xicotets, perquè els Reis Mags arribaran a la ciutat i els rebrà l'alcalde Joan Ribó, però esta vegada haurà de ser en un acte més «íntim» i sense la presència de públic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'alcalde d'Elx es troba ingressat per una infecció renal" "Sanitat autoritza a les autonomies augmentar les restriccions en Nadal"