Una xica telefona a la Policia per una festa clandestina en la seua pròpia casa amb nou persones en València

Els agents van localitzar fins a set persones ocultes en armaris o davall del llit
La Policia va dissoldre una festa amb nou persones dins d'una casa| Pixabay

Este dissabte, cap a les 23.20 hores, diferents agents de la Policia Local de València es van desplaçar fins a una casa situada en el carrer Albocàsser de la capital del Túria, en ser avisats per una xica que les altres dos persones amb qui viu estaven celebrant una festa il·legal en el mateix domicili.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', la xica assegurava que els seus companys de pis estaven botant-se totes les restriccions de confinament, a demés d'estar sense mascareta ni guardant les distàncies.

Després de telefonar a les autoritats, la xica va deixar passar als agents a la casa, a on van pillar in fraganti a set persones de diferents nacionalitats (a demés d'espanyola, hi havia francesos, alemanys i holandesos), que s'havien amagat en unes quantes dependències de la casa, com l'armari o davall del llit, en donar-se compte de la presència policial.

La Policia Local va alçar nou actes de proposta de sanció per reunió de persones no convivents i restriccions de mobilitat, perquè eren les 23.20 hores i depassaven el toc de queda, i altres nou multes per no portar mascareta.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Botelló il·legal amb més de 300 participants en Alacant" "Última hora Coronavirus: 5 brots i més de 300 infectats valencians nous"