Ximo Puig avança que es prendran mesures sanitàries en algunes localitats valencianes

Es farà en relació al que dictaminen els expertes de Salut Pública
Ximo Puig assegura que es prendran mesures pròximament | GVA

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha avançat que existix preocupació per l'evolució de la pandèmia en algunes zones del territori valencià i que en els pròxims dies es prendran mesures en diferents localitats per a «encapsular els brots».

Puig, que ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de reunir-se amb el ministre d'Agricultura, Luis Planas, ha assegurat, en ser preguntat si s'ampliaran les restriccions pel Covid-19, ha dit que s'està avaluant i que en alguns llocs «probablement es prendran mesures en els pròxims dies».

El president ha defensat que esta decisió no té res a vore «amb la confrontació ni l'estigmatització» sinó que a on hi ha problemes s'intenta encapsular els brots. «Es farà en relació al que determinen els tècnics, experts de Salut Pública, eixa és la dinàmica», ha assegurat, i ha afegit que, encara que el territori valencià està en una situació més favorable que altres llocs d'Espanya, «estem en l'horitzó del 100 que hem de baixar» i, per tant, «res de triomfalismes».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Missatge urgent de l'OMS a Espanya: «Estem preocupats»" "15 residències privades valencianes no presenten el pla de contingència del Covid-19"