Fins que no es puga anar sense màscara, beure i fumar, Joaquín Sabina no tornarà a pujar-se als escenaris

Joaquín Sabina ha acudit a l'Institut Cervantes a deixar el seu llegat en una caixa forta. Durant l'acte, ha explicat que no es tornarà a pujar als escenaris fins que no s'aixequen les restriccions contra el coronavirus

Joaquín Sabina ha rebut un homenatge de l'Institut Cervantes el dimarts 6 d'octubre. El seu llegat està format pel seu mític barret fort, diversos manuscrits amb lletres de les seues cançons i dibuixos del compositor i tot està dipositat en la caixa forta que custodia l'Institut Cervantes. No obstant això, quasi ha estat més important les paraules que ha deixat en forma d'anunci. "Em sent bé, però jo no pense tornar als escenaris mentre la gent estiga amb màscara o no puguen aixecar-se o no puguen fumar o prendre una copa", ha explicat.

Planta cara a totes les restriccions

L'artista planta cara a totes les restriccions que les diferents autoritats han anat interposant amb l'objectiu de posar fi a l'expansió del coronavirus. No obstant això, Joaquín Sabina afirma que “em tem, sobretot el Llatinoamèrica, que no serà fins dins d'un any i mig” quan puga tornar als escenaris. Totes estes declaracions arriben després que deixés la caixa de seguretat número 1237 de la cambra cuirassada de l'Institut Cervantes de Madrid.

Es troba bé, no ha tingut covid

En ella, ha dipositat la col·lecció completa de la revista literària argentina 'Sur', al costat del manuscrit de la seua cançó 'Se llama Soledad', la primera edició del seu llibre de sonets 'Ciento volando', el seu mític barret fort i alguns dibuixos i fotos personals. En l'acte, també ha explicat que es troba "bé", sobretot per "haver sobreviscut a estes maldats que ens han assolat".

"No he tingut covid, m'he portat com un ciutadà exemplar, he continuat fumant i bevent i em sent bé", ha afegit. "He escrit un llibre, he tingut dues filles i a Rota vaig trasplantar una olivera, no em falta res i estic moderadament en pau amb mi mateix tenint en compte que la gent de la meua generació pensàvem que no anàvem a ser mai adults perquè els adults eren sempre uns fills de puta, així que he arribat als 72 anys i encara no em considere un fill de puta, i amb això em basta".

Espanya és el segon país amb més restriccions Covid-19 en els concerts

Espanya és el segon país que més persones vacunades contra la Covid-19 té. Tanmateix, això no sembla suficient per a aixecar restriccions en els concerts, àmbit en el qual s'emporta el segon lloc també. Les mesures contra el Covid-19 que sofreixen les sales de concerts són les més àmplies de les que estan instaurades en tot el continent Europeu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sagunt viurà les festes del 9 d'Octubre també en format còmic" "Castelló anima a fotografiar el millor paisatge agrari amb premis importants"