Prop de 3.000 persones prenen les graderies del Llevant UD en l'oposició d'administratius de la Diputació

Els aspirants han realitzat en el Ciutat de València el primer exercici del procés de selecció per a cobrir 35 places en una prova que ha destacat per l'organització i el control dels 220 col·laboradors de la corporació

3.000 persones prenen les graderies de l'estadi del Llevant UD en l'oposició d'administratius de la Diputació

Prop de 3.000 persones han convertit este dissabte les graderies del Ciutat de València en un gran aulari que ha acollit el primer exercici de l'oposició lliure d'administratius de la Diputació de València. Minuts després de les vuit del matí, les portes de l'estadi del Llevant UD s'han obert perquè accediren els aspirants, organitzats per sectors i instal·lats en el seu seient per l'equip de col·laboradors de la corporació provincial, compost per 220 persones.

Donar suport a la plantilla

Un quart d'hora abans de les nou del matí, hora fixada per a l'inici de la prova, els opositors es trobaven ja asseguts en les seues localitats, proveïts d'un suport rígid per a donar suport a la plantilla de respostes de l'examen tipus test i amb distància de seguretat en compliment de les mesures anticovid. La diputada de Personal, Pilar Molina, ha destacat "la perfecta organització de la prova, amb una gran feina tant del tribunal com dels voluntaris de la Diputació que han acudit per a col·laborar en el bon desenvolupament d'esta".

L'espai complix les garanties de seguretat

Molina ha afegit que l'estadi del Llevant UD "és un espai que compleix les garanties de seguretat enfront del virus que són exigibles en este context de pandèmia" i ha agraït la col·laboració al Llevant UD, que s'ha fet càrrec de la seguretat, l'atenció sanitària i la neteja, a més de l'arrendament de l'estadi.

Els aspirants han abandonat l'estadi al final de la prova

L'examen tipus test ha començat poc després de les nou del matí, amb 75 minuts per a respondre a les preguntes l'avanç de les quals ha estat visible en tot moment en els videomarcadors. Els aspirants han abandonat l'estadi al final de la prova de manera escalonada per a evitar aglomeracions.

Dos exercicis més per a l'oposició

Una vegada completada esta primera prova, la Diputació haurà de fixar les dates dels altres dos exercicis dels quals consta l'oposició, supervisada per un tribunal compost per funcionaris de la institució. En paral·lel, la corporació té en marxa un altre procés per a cobrir 14 places d'administratiu per concurs oposició que es troba a l'espera de comunicar la data per al primer exercici.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari