L'última etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana serà este diumenge

L'eixida serà des de Paterna i l'arribada, a la plaça de l'Ajuntament de València
L'última etapa de la Volta és este diumenge | Ajuntament de València

L'última etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, tant en categoria masculina com femenina, serà este diumenge, 9 de febrer, amb eixida des de Paterna (l'Horta) i arribada a la plaça de l'Ajuntament de València. Es preveu que la prova femenina entre a la ciutat de València entre les 10.45 i 11.40 hores, mentres que la masculina entre les 14.45 i 16.00 hores.

L'itinerari que hauran de completar els ciclistes per la ciutat de València és el següent: avinguda del Maestre Rodrigo, Pío Baroja, Petxina (pels túnels), Blanqueria, Pintor López, plaça de Tetuan, carrer del General Palanca, Porta de la Mar, Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo i plaça de l'Ajuntament.

Talls al trànsit en Paterna

  • 07.00 hores: plaça de l'Enginyer Castells i c. de Ramón Ramia (control de signatures).
  • 08.15 - 13.15 hores: carrers per a on trasncórren les proves.

Estos carrers són Ramón Ramia Querol (al costat de l'Ajuntament), el carrer del Mèdic Ballester, carrer Major, carrer de Vicente Lerma, carrer de la Verge de Montiel, carrer de Jacinto Benavente, Avinguda del 1r de Maig, carrer de la Puríssima, Avinguda del Rei En Jaume, carrer del Rabosar, carrer d'Enric Valor, carrer de Sabina, Avinguda de Vicente Mortes i la carretera de Manises fins a la CV-31, a on se situarà el km 0.

Talls al trànsit en València

  • 06.00 hores: plaça de l'Ajuntament tancada des del c. de la Sang fins al c- del Periodista Azzati.
  • 08.00 hores: carrer de Colón (només talls d'EMT).
  • 09.30 hores: plaça de l'Ajuntament, c. del Marqués de Sotelo.
  • 10.30 hores: c. de Russafa i c. de Xàtiva.
Recorregut de l'última etapa de la volta en València | Ajuntament de València

Els talls al trànsit rodat al pas de la carrera per a la prova femenina es faran a les 10.45 hores i s'obrirà de nou al pas de la carrera, que acabarà a les 11.40 hores aproximadament. Pel que respecta a la prova masculina, es tallarà el trànsit de l'itinerari a les 14.45 hores i s'obrirà al pas de la carrera, que acabarà a les 16.00 hores aproximadament, excepte els carrers de Xàtiva i Colón que s'obriran sobre les 17.00 hores. La plaça de l'Ajuntament quedarà oberta al trànsit a les 20.00 hores.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xirivella celebra la 2a jornada de colpbol" "Este diumenge se celebra la 35a Mitja Marató Port de Sagunt"