El València CF crida per telèfon als seus socis de més de 75 anys per a animar-los durant l'estat d'alarma

El club té uns 1.800 abonats d'estes característiques
El València CF compta amb uns 1.800 abonats de més de 75 anys | WikiCommons

El València Club de Futbol ha posat en marxa una campanya que consistix en cridar per telèfon als seus abonats de més de 75 anys per a interessar-se per la seua salut i donar-los ànims, encara que té previst ampliar esta iniciativa i interessar-se per altres socis de menor edat.

Segons han informat fonts del club valencià, el València CF compta amb uns 1.800 abonats de més de 75 anys i l'objectiu és contactar amb tots ells de manera telefònica per a saber com estan de salut i conéixer com estan passant el confinament al que s'ha vist obligada tota la societat per la crisi del coronavirus.

El soci número 1 del València CF, José Benet, ha rebut este dilluns la cridada de l'exjugador del club i ambaixador, Ricardo Arias, i la intenció de l'entitat de Mestalla és que altres ambaixadors també participen en esta acció solidària, segons han afegit les mateixes fonts.

El club va començar a finals de març a contactar amb els seus abonats amb diversitat funcional per a interessar-se tant per ells com per la seua família. Ara, ha decidit ampliar esta iniciativa a tots els altres socis que per tindre una edat més avançada estan inclosos en els grups de risc per la COVID-19.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El gest solidari de les penyes valencianistes contra el coronavirus" "Mor Martín Labarta, una gran pèrdua per al València Basket"