Bétera no celebrarà les Falles enguany

Ho han decidit la Junta Local Fallera, l'Ajuntament i les comissions
Bétera no celebrarà les Falles enguany | Ajuntament de Bétera

 

Este dimecres, s'han reunit per videoconferència l'alcaldessa de Bétera, en la comarca del Camp de Túria (València), Elia Verdevío, i el regidor de Festes, Manuel Pérez, a demés del president de la Junta Local Fallera, Edgar Jorro, i els representants de la Falla Albereda, Falla la Barraca, Falla Carraixet, Falla Gran Via de l'Est i Falla Gran Via del Sud. En esta reunió, han decidit consensuadament que no se celebren les Falles 2020 en Bétera amb la finalitat de salvaguardar la salut de tots els fallers i falleres del municipi.

 

L'acord ha arribat després de consensuar entre tots unes mesures que tinguen la mínima repercussió en el món faller. D'esta manera, s'ha decidit que els monuments d'enguany s'utilitzen en l'exercici 2021, però que les comissions falleres amplien els seus monuments per al pròxim exercici amb el mateix artista faller. D'altra banda, s'ha decidit que els representants de l'exercici 2020 continuen l'any que ve i disfruten del seu regnat.

 

Durant la reunió, també s'ha plantejat la possibilitat, sempre que les condicions sanitàries ho permeten, de celebrar cap a final d'any un cap de setmana faller per a que, d'alguna forma, els fallers i falleres que hagen deixat de ser-ho després de l'exercici 2020 puguen disfrutar d'un cap de setmana carregat d'ambient faller.

 

L'Ajuntament, per la seua part, s'ha oferit a ajudar i facilitar en tot el que siga possible per a que «les nostres festes falleres, les que ens identifiquen com a valencians, estiguen presents en el nostre municipi amb les màximes garanties de seguretat», ha assenyalat Verdevío. «L'Ajuntament sempre estarà ací per al món faller, és moment d'estar units i treballar per a continuar plantant monuments i traient la festa al carrer. Bétera és un municipi de sentiment faller hui, demà i sempre», ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!