INVITACI脫:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ac铆, T'ESPEREM!

脷LTIMA HORA

鈿煒 CORONAVIRUS: Menys contagis que ahir, per貌 m茅s morts en el territori valenci脿

Na Jordana i la Malva d'Alzira guanyen els premis als llibrets de Falles

Hi ha un total de 105 premis amb una dotaci贸 econ貌mica de 145.000 euros
Imatge d'arxiu d'una Gala de Premis als Llibrets de Falles | JCF

Les comissions Na Jornada, en la secci贸 de la ciutat de Val猫ncia, i la Malva d'Alzira, en la comarca de la Ribera (Val猫ncia), en la secci贸 de la resta del territori valenci脿, han sigut les guanyadores dels premis de la Generalitat a la promoci贸 del valenci脿 en els llibrets de falla del 2020, han informat fonts de la Conselleria d'Educaci贸 i Cultura.

En la ciutat de Val猫ncia, despr茅s de Na Jordana han obtingut premi les comissions de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals (2n premi), Reina-Pau-Sant Vicent (3r premi), Borrull-Socors (4t premi) i Marqu茅s de Montortal-Ben铆 i Catal脿 (5t premi).

Pel que fa a les falles de fora de la ciutat de Val猫ncia, despr茅s de la Malva d'Alzira han obtingut premi les comissions Penya Mocador de Sagunt (2n premi), Molina-Claret de X脿tiva (3r premi), X煤quer de Sueca (4t premi) i Sant Nicolau-Mosquit de Gandia (5t premi).

105 premis dotats amb 145.000 euros

Per a les falles de 2020, la Direcci贸 General de Pol铆tica Ling眉铆stica de la Conselleria d'Educaci贸 ha establit 105 premis per a llibrets amb una dotaci贸 econ貌mica total de 145.000 euros.

Per a les comissions de la ciutat de Val猫ncia s'han establit 25 premis, mentres que per a les altres poblacions del territori valenci脿 s'han establit 80 premis. En els dos casos, la dotaci贸 econ貌mica 茅s de 5.000 euros per al primer premi, 4.500 euros per al segon premi, 4.000 euros per al tercer premi, 3.500 euros per al quart premi i 3.000 euros per al quint premi.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

M茅s not铆cies de la categoria M贸n Faller