La Interagrupació de Falles plantejarà diferents opcions a la Conselleria de Sanitat

Els escenaris que es presentaran es basaran en paràmetres sanitaris
Plantejaran diferents opcions | València Diari

La Interagrupació de Falles de València treballarà en diferents opcions de cara a la celebració d'estes festes en 2021 que plantejarà a la Conselleria de Sanitat, en uns escenaris que es basaran sempre en paràmetres sanitaris.

La comissió de coordinació de la Interagrupació s'ha reunit este dijous amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, a instàncies d'esta entitat, la resta de festes locals i les juntes locals falleres d'altres poblacions, per a tractar qüestions relatives a la celebració de les Falles 2021.

L'objectiu d'esta primera reunió era que la secretària autonòmica donara les directrius generals per a poder començar a treballar en pròximes reunions els diferents escenaris que es poden plantejar de cara a les Falles de 2021, ja que la greu situació sanitària actual obliga a pensar en unes falles diferents. Eixos escenaris estaran sempre basats en paràmetres objectius de la pandèmia, ja que la realitat és canviant.

Els diferents col·lectius s'han compromés a treballar diferents opcions perquè des de la Conselleria puguen valorar «la idiosincràsia del món faller, posant en valor els aspectes culturals i econòmics que aporta la nostra festa» i s'han emplaçat a una nova reunió en les pròximes setmanes amb la finalitat de seguir en esta línia de treball.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Ajuntament de València trasllada els monuments fallers a la Fira de València" "Els dos museus de València que obrin les seues portes demà divendres"