La nova comissi贸 'Nou Campanar' anuncia el seu retorn imminent per a les Falles 2020

Des de la nova comissi贸 asseguren que en els pr貌xims dies Junta Central Fallera donar脿 llum verda a este projecte
Leer en espa帽ol
Un monument faller de Nou Campanar | Viquip猫dia

 

Nou Campanar, la comissi贸 nascuda a l'abric del 'boom' immobiliari va desembarcar en Val猫ncia i va conseguir la gl貌ria. La comissi贸 que va arribar a plantar un monument d'un mili贸 d'euros, 茅s fins ara la falla que m茅s primers premis ha conseguit en el segle XXI. 

 

A pesar de tot, la fama i la gl貌ria dur脿 poc a esta comissi贸. Va plantar per primera volta en 2003 en secci贸 Primera i debut脿 un any despr茅s en Especial, quan va fer-se amb el seu primer or faller, que va continuar repetint ininterrompudament fins a l'any 2009. Per貌, anys despr茅s i amb l'arribada de la crisi, ja en 2015, la comissi贸 es va dissoldre despr茅s d'uns 煤ltims anys de capa caiguda i sense cap guard贸. 

 

Ara la comissi贸 podria tornar de manera oficial, en els pr貌xims dies, tal i com ho han anunciat els impulsors d'este nou projecte en xarxes socials. Canvi脿ria el nom, aix貌 s铆, ja que recents modificacions en la demarcaci贸 obligarien a passar de l'antic 'Pediatre Jorge Com铆n - Serra Calderona', al nou 'Luis Bu帽uel 鈥 Rafael Alberti'.

 

 

De 'Nou Campanar' a 'Nova de Campanar'

Tamb茅 abandonarien la denominaci贸 popular 'Nou Campanar' per a donar pas a la 'Nova de Campanar', marcant un canvi d'猫poca, per貌 intentant mantindre l'ess猫ncia d'una falla, que t茅 la intenci贸 de plantar el seu primer monument en la secci贸 de Primera A, la categoria de plata, amb un pressupost superior als 40.000 euros. 

 

Des de la comissi贸, que asseguren esta ja formada per m茅s de 100 persones, han confirmat que en els pr貌xims dies Junta Central Fallera (JCF) portar脿 al ple de setembre este assumpte per a donar llum verda al projecte. De fet, tenen ja xarxes socials, un casal i animen a tots a unir-se al projecte.

 

Mentrestant, el m贸n de les falles vigila atent a les novetats d'una falla que promet arribar en for莽a i que va retornar la sort al barri perif猫ric de Campanar, ja que, la comissi贸 ve茂na l'Antiga de Campanar, va conseguir el doblet d'Especial i Enginy i Gr脿cia este 2019, i es va al莽ar tamb茅 amb l'or en 2017. 

 

Tamb茅 pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris