Els vestits que les Falleres Majors de València han triat per a la seua Exaltació

L'acte s'ha celebrat este cap de setmana

Este cap de setmana ha tingut lloc l'Exaltació de les Falleres Majors 2020 en València. En ell, la Fallera Major Infantil, Carla García, i la Fallera Major, Consuelo Llobell, van mostrar per primera volta al públic el primer dels seus vestits oficials. 

 

Carla García va optar per un espolí Turquesa Mar

Carla García, de 10 anys, va elegir el color 'Turquesa Mar de Menorca' per al seu espolí en l'Exaltació Infantil que va ser ahir diumenge 26 de gener. El vestit és obra de Garín, que este any fan 200 anys. Es tracta del model de Fallera Major Infantil de València que va ser dissenyat per Rafael Catalá en l'any 2000.

 

Des de la Junta Central Fallera han explicat que el patró és propietat de l'Ajuntament i que sols el poden gastar les Falleres Majors Infantils de la ciutat. El dibuix central del disseny és un ram central asimètric envoltat per una tira de flors simètrica. 

Carla García va optar pel color 'Turquesa Mar de Menorca' | Junta Central Fallera

 

Consuelo Llobell es va decantar pel Rosa Oporto

Per la seua banda, la Fallera Major de València va elegir el color rosa oporto per a l'espolí que va elegir per a la seua exaltació que va ser el passat dissabte 25 de gener. Este ha sigut el primer vestit oficial que ha lluït Conseulo Llobell, una obra de Vivers i Marí. 

 

El disseny del vestit està completat amb una punta brodada sobre tul de cotó molt lleuger que «proporciona una caiguda espectacular», segons ha explicat la Junta Central Fallera. 

 

Consuelo Llobell en l'acte de la seua Exaltació | Junta Central Fallera

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!