Naix un portal d'ús de l'Organització Mundial de Turisme per a ofertes d'ocupació

L'Organització Mundial del Turisme (OMT) ha inaugurat un portal d'ocupació per a connectar el talent amb empreses del sector d'hostaleria i turisme

Sabies que ja pots accedir al nou portal d'ús de l'Organització Mundial de Turisme per a buscar treball?

L'Organització Mundial del Turisme (OMT) ha inaugurat un portal d'ocupació per a connectar el talent amb empreses del sector d'hostaleria i turisme.

El portal atén el nom de Jobs Factory (Fàbrica d'Ocupació), impulsat per Hosco, la xarxa professional del sector d'hostaleria i turisme.

Es tracta d'una plataforma innovadora que està dissenyada amb l'objectiu de solucionar i facilitar les contractacions en el sector turístic.

Així mateix, el portal d'ús de l'Organització Mundial de Turisme utilitza l'aprenentatge automàtic (machine learning) i aprenentatge profund (deep learning) de la companyia organitzadora Hosco.

De tal manera que, amb l'ús d'estos algorismes i eines es pretén connectar i aparellar a les persones candidates amb els llocs oferits.

“Tenim el convenciment que el portal de l'OMT Jobs Factory, es convertirà en un actiu fonamental per als Governs, els ocupadors i els professionals de l'hostaleria a l'hora d'emprendre el camí de la recuperació”, ha subratllat Olivier Bracard, director general d'Hosco.Com usar el portal d'ús de l'Organització Mundial de Turisme

 

Primerament, els sol·licitants d'ocupació hauran de crear un perfil, després buscar aquells llocs que coincidisquen amb la seua experiència i capacitats.

Al mateix temps que, es pot configurar alertes d'ocupació que els avisen de les oportunitats més recents.

L'objectiu del portal d'ocupació és ajudar a les empreses i a les organitzacions turístiques a trobar i contractar els millors talents.

A més, ajudarà als Estats membres en la presa de decisions crítiques sustentades en les dades més recents i fiables per a anticipar i identificar les seues manques i incompatibilitats, així com adoptar decisions fonamentades en dades.

Per part seua, l'OMT convidarà a utilitzar Jobs Factory com a plataforma de referència per a la contractació turística, als 159 Estats membres de l'OMT i a les seues més de 500 Membres Afiliat, és a dir, empreses, universitats i grups de reflexió, a més d'altres entitats.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!