L'horòscop diari del 25 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 25 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Gràcies a l'influx dels astres, fugiràs de la rutina durant este diumenge, amb molt bona fortuna: la teua parella seguirà els teus passos, i amb poc que parleu, decidireu escapar tots dos en la mateixa direcció, amb diàlegs enriquidors, de passió succinta.

No deixes que els teus problemes de treball et porten cap a la tristesa: este últim diumenge del mes has de gaudir-lo com un nen petit. Has d'aprendre a relativitzar les coses. No et falta energia ni entusiasme per a realitzar els teus projectes més ambiciosos.

Mentalment estàs molt equilibrat, encara que tendeixes a exagerar alguns aspectes, i això et fa córrer riscos innecessaris.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les teues ganes de donar-li amor a la teua parella no passaran desapercebudes. El teu cònjuge et brindarà este protagonisme que estàs buscant de manera subtil, i t'ajudarà a tenir més confiança en cada pas que dones.

Notes que l'univers et va deixant una sèrie de pistes que pots seguir. Dirigeix els teus passos cap a on et vinga de gust, el teu sisé sentit és molt bo i no permetrà que et confongues.

Seràs més vulnerable de l'habitual a les al·lèrgies; alguns poden tenir una mica de fatiga que t'obligue a fer les coses amb més calma.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del tercer deganat estan vivint un aspecte astral molt positiu en el qual refereix a la vida romàntica. Són dies increïbles, l'amor és ple i se sentiran part d'una cosa important.

Si estàs sense ocupació és possible que trobes una sortida a la teua falta d'ingressos per mitjà d'una activitat molt agradable per a tu que podria donar-te moltes satisfaccions.

Reconéixer la manera en la qual les teues emocions afecten la teua salut física és fer un gran pas cap al benestar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu pensament és molt àgil, i t'ajudarà a prendre't la vida amorosa amb molt poca vergonya (en el millor dels sentits). Saca el teu costat més atractiu i encantat, podràs tenir una reunió important amb algú que t'agrada.

No hauries de tenir cap dificultat particular en el treball en este moment, però tampoc comptes amb un cop de manera que et faça llevar de damunt les tasques més complicades.

Despuntarà el teu aspecte sociable i obert, el qual podràs gaudir duent a terme alguna activitat en un entorn de naturalesa.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El nadiu de Lleó en parella tendirà a ser molt irascible i a molestar-te per minúcies absurdes. Per al solter, Venus juga a favor teu la carta de la sensualitat i Urà t'acosta a algú nou i sorprenent.

Reps un bon consell d'un ser estimat que hauries de seguir: evita les distraccions que et causen unes certes companyies mentre treballes. Si estàs pendent d'una resolució d'entrevista, lamentem dir-te que, de moment, no aconseguiràs l'ocupació.

Semblaràs una persona molt major, d'estes que es passen el dia queixant-se en veu alta de les seues xacres i problemes de salut.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les alegries sentimentals seran patents. Així, et costarà dissimular si tens una relació de la qual encara no has fet partícip a la teua família. Este diumenge, si ho desitges, podràs presentar el teu nou cònjuge als teus pares (o als teus fills). Les teues relacions amb els teus éssers estimats es troben en bona forma, no tingues por ni vergonya.

Sé disciplinat en el treball: que siga diumenge no significa que pugues baixar la guàrdia.

L'esport et generarà moltes satisfaccions i et permetrà canalitzar l'estrés. Deixa buida la teua ànima de preocupacions per a la setmana que està a punt de començar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters seran especialment proclius a enamorar-se, potser fins i tot de la persona que menys esperen, o que menys els convé.

En l'àmbit laboral, finalment hi ha un moment més productiu en el treball gràcies al suport de Mercuri i sense oblidar a Júpiter en el teu signe.

Quant a la teua salut, simplement no has d'exagerar amb aliments, alcohol, o altres substàncies, ja que Júpiter expandeix el que toca i si no ets acurat pot ser que contragues alguna malaltia difícil de resoldre. A més tornaràs a estar ple d'energia i vitalitat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells que es troben en solitud, podries viure una relació apassionada amb algú molt sexy que potser no està al teu costat per molt de temps, no obstant això serà suficient per a gaudir d'una manera única.

Estàs a punt de trobar una sortida a un problema financer que t'assetja des de fa un temps. Una cosa amb la qual no imaginaves donar es presenta enfront dels teus nassos.

Els astres et conviden a gaudir de veure't bé. De sentir-te ple i renovar la teua vida i l'estètica de tot allò que et representa o reflecteix el teu ser individual.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tindràs moltes ocasions per a divertir-te o viure una aventura intrigant. Pots trobar nous amics, conrear passatemps o interessos, o simplement compartir més experiències, dialogar i obrir-se a la relació de parella.

En l'àmbit professional, Júpiter en Balança fa fluir les col·laboracions, t'ajuda a compartir amb entusiasme els projectes i les iniciatives, així com oportunitats avantatjoses per a la teua carrera.

Pel que fa a la salut, estaràs vital, reactiu, amb molta energia, capaç de desembolicar-te en diferents tasques i arribar a la nit de bon humor, llest per a gaudir del temps lliure.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Desitjaràs trobar calma no obstant això la tendència astrològica et porta a separar el cor del pensament. El millor seria fer front a situacions de tensió amb els qui més vols i buscar major claredat. És un bon dia per a optimitzar tot el que refereix a les comunicacions i l'electrònica.

Respecte de la teua vida professional i el món del treball una fase de la teua vida està a punt de culminar per a donar espai a nous somnis.

Et sentiràs molt bé de salut encara que el teu ànim t'impulsarà a passar el dia en estat d'introversió.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Val la pena centrar-se en la construcció de noves relacions d'amor Aquari, ja siga que vulgues renovar el teu vincle amorós, o que no estigues solter i vulgues començar una relació de parella.

Si treballes pel teu compte, va arribar el moment de considerar l'opció de canviar. L'èxit d'este canvi, et garantirà millorar les teues habilitats professionals, així com una gran moderació per a mostrar les teues emocions.

En la salut, encara que no hi haurà cap malaltia, val la pena pensar en la lluita contra les addiccions i els hàbits no saludables.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter fanfarronejarà davant dels seus amics sobre les seues conquestes i alguns enviaran la seua capacitat de lligar. El nadiu al qual fa poc li van partir el cor posarà tot la seua obstinació a tancar esta ferida.

Plutó beneficia als Peixos que estiguen en plena recerca, ja sigui acadèmica, professional o de qualsevol altra índole perquè seràs capaç de relacionar conceptes que semblaven ser inconnexos.

Treu forces de qualsevol racó del teu cos i acaba les teues tasques d'avui. Cauràs en la temptació de reprendre vells hàbits perjudicials per a la teua salut, com per exemple, tornar a fumar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari