Cap de setmana perfecte per a disfrutar a l’aire lliure

El sol s’imposarà en tot el territori valencià amb dies agradables i nits fresques de tardor
El sol serà el protagonista durant gran part de les pròximes jornades | Magda Bustos

El que resta d’este divendres serà estable i el sol dominarà en conjunt. La nit serà fresca altra volta amb temperatures que quedaran al voltant dels 13ºC en el litoral i entre 8 i 10ºC en l’interior de les serres d’Alacant i en l’interior de València i Castelló.

El cap de setmana el començarem sense canvis. Este dissabte el sol seguirà predominant en tota la Comunitat Valenciana i les temperatures seguiran pujant. A pesar de la matinada fresca, no vos abrigueu molt, durant el dia la calor tornarà a ser la protagonista. Molts valors pujaran fins als 28ºC en zones prelitorals i valors de 23 a 25ºC predominaran en la resta. En l’estricte línia del litoral, la marinada mantindrà el termòmetre a ratlla al voltant dels 23ºC. 

Previsió de simbols per a este dissabte | Aemet

L’ambient serà menys de tardor

La nit de dissabte a diumenge no serà tant fresca i la temperatura ja no baixarà tant. Molts valors en la costa, quedaran al voltant dels 15ºC. Diumenge, a diferència d’estos últims dies, de bon matí ja notarem un ambient més humit i hi haurà més núvols baixos. Encara que no hem d’esperar precipitacions i amb més núvols, la temperatura màxima quedarà lleugerament més baixa i difícilment es superaran els 25ºC en els llocs més càlids del territori valencià.

Previsió de simbols pel proper diumenge | Aemet

Possibles canvis a finals de setmana

La setmana entrant seguirà sense grans canvis, l’ambient solejat tornarà a predominar només amb el permís d’alguns núvols baixos matinals que es desfaran ràpidament amb el pas de les hores. Les temperatures inclús podrien pujar més de cara a dimarts i dimecres amb valors que tornarien a fregar els 28ºC i les nits serien menys fresques.

Hi ha l’esperança de que puguen arribar canvis més destacables a finals de setmana amb algunes precipitacions i una nova baixada de les temperatures deixant un ambient més de tardor altra volta. Informació que s’haurà de confirmar de cara a les pròximes jornades.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Abriguem-nos durant les nits, però oratge per a aprofitar este cap de setmana" "Calma després de la tempesta"