Estiuet per a Tots Sants en una setmana sense pluges a la vista

Les temperatures es dispararan a partir del dijous, sobretot a causa dels vents de Ponent. El sol dominarà amb alguns núvols
Els núvols alts i les temperatures seran els protagonistes esta setmana | MeteoMoià

El temps continuarà molt tranquil esta pròxima setmana amb prou sol i sense pluges a la vista. No obstant això, la notícia més destacada en l'àmbit meteorològic serà que, si no hi ha canvis, les temperatures es dispararan a partir de dijous sobretot, però especialment de cara al cap de setmana de Tots Sants, per l’entrada dels vents de ponent reescalfats.

De moment, al llarg de la setmana, arribaran cues de fronts desgastats que provocaran que tinguem alguns intervals de núvols, tot i que el sol serà el protagonista durant gran part de les jornades. Ara bé, estos núvols no es traduiran en pluges, ja que no s’esperen precipitacions, si bé no es descarta algun arruixó molt feble i aïllat en zones de muntanya, sobretot en les pròximes al Sistema Ibèric, i en l’extrem nord de la província de Castelló dimecres o dijous.

Mapa de previsió per a este dilluns | Aemet

La temperatura es dispara per a Tots Sants

El canvi més destacat d'esta setmana segurament siga la pujada contundent de les temperatures de cara al cap de setmana de Tots Sants, ja que tindrem un estiuet a causa de l’entrada dels vents de ponent que dispararan els termòmetres i moltes màximes se situaran entre els 25º i els 30º.

Esta setmana se celebra el dia de Tots Sants | Laia Solanellas

Una calor atípica per a l’època de l'any, que duraria gran part del cap de setmana llarg en el que molta gent té tres dies seguits festius, ja que el dia 1 de novembre, que cau en divendres, és festa en tot l’estat. Este canvi farà que les mànigues curtes estiguen a l’ordre del dia i, inclús, puguem vore a molta gent banyant-se en la platja, ja que de pluges tampoc se n’esperen.

Uns canvis importants, que haurem d’anar confirmant al llarg de les pròximes actualitzacions de la previsió meteorològica, ja que encara queden prou dies i és prompte per a saber si esta situació serà tan contundent i càlida com pareix i si durarà també tants dies. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Traslladen un far en Dinamarca per a salvar-lo del canvi climàtic" "El cap de setmana acabarà tranquil però amb alguns núvols"