Adeu a l'abril amb oratge inestable

La setmana que ve a mesura que vagen passant els dies l'oratge anirà estabilitzant-se i les temperatures pujant

Acomiadem l'abril agraint-li que ens haja deixat ben servits de pluja, però també un poc farts de tants dies de núvols, oratge variable i ambient fresc.

Què ens depararà el mes de maig? Es tracta d'un mes a cavall entre la primavera i l'estiu, i encara que començarà plujós, tot indica que a poc a poc l'oratge es farà més estable amb el pas dels dies i que les temperatures pujaran fins toca.

L'últim dia d'abril començarà amb alguna ulladeta de sol, però no tardarà a quedar el cel cobert, però no serà fins entrada la vesprada quan es registren les primeres pluges que avançaran des de l'interior, on a primera hora de la vesprada podrà quallar alguna tronada de certa entitat.

A última hora de la vesprada i durant la nit els ruixats i les tronades tocaran punts de la costa on fins i tot es podran reforçar.

El mes de maig i el cap de setmana començaran amb núvols i pluja, però tot indica que a mig matí començarem a notar com el vent gira a mestral i a ponent i de seguida escamparà la nuvolositat.

De vesprada farà més sol i junt amb el ponent afavoriran un ascens tèrmic.


Diumenge baixaran les temperatures en girar el vent a xaloc. Tindrem alternança de núvols i clars i pot ser algun ruixat i alguna tronada de vesprada al nord.

La setmana que ve a mesura que vagen passant els dies l'oratge anirà estabilitzant-se i les temperatures pujant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tronades al nord i a l'interior" "Atenció de nou a les tronades"