Calma fins dimecres

Dimecres el dia serà ventós i prou més fresc, de fet, no descarte que puga caure algun floc de neu al nord
 | Xavi Navas

Hem començat l'any amb tanta calma i estabilitat com acabaren el 2021 i a l'espera de canvis que ens porten a la realitat que estem a l'hivern.

De moment continua la mateixa tònica de les primeres hores del 2022. Per l'interior es deixa sentir el vent fluix de ponent i llebeig mentre que a la costa bufa de xaloc (sud-est) aportant humitat i un ambient més fresc a la massa d'aire càlida que ens arriba des del nord d'Àfrica que pot donar lloc a la formació de boires d'advecció.Les temperatures quedaran semblants o un poc més baixes que les d'ahir.


Demà dimarts pujaran de nou les temperatures en deixar-se sentir el ponent des de primera hora. Pujaran les temperatures nocturnes i al centre del dia els termòmetres s'aproparan als 24-25 graus a la costa, al centre i al sud de la Comunitat.

A última hora els núvols seran més abundants al nord on durant la matinada de dimarts a dimecres podrà ploure dèbilment i començaran a baixar les temperatures.


Dimecres el dia serà ventós i prou més fresc- De fet, no descarte que puga caure algun floc de neu al nord. Les temperatures començaran a marcar valor més propis per l'època però tampoc farà massa fred perquè dijous i divendres en calmarà el vent, lluirà el sol per tot arreu i es recuperaran les temperatures.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió per a gener: aconseguirà el doll polar desencadenar un altre gran temporal?" "Cap d'Any en mànega de camisa"