La calor només afluixa unes hores

Dimarts la calor que hui notarem i patirem per l'interior anirà cap a la costa

Després d'un cap de setmana molt calorós tots teníem l'esperança que la setmana començarà amb menys calor, perquè no és el mateix patir calor quan estàs de vacances o de cap de setmana que treballar amb temperatures de rigorós estiu.

Les màximes d'ahir i les de dissabte són de moment les més altes registrades enguany. Al mapa podeu veure les d'ahir diumenge.

Per unes hores les temperatures ens donaran un respir, però demà ens toca patir calor, i molta, sobretot a la costa perquè on les temperatures s'enfiaran per damunt dels 35 graus i a prop dels 40.

Després d'una nit molt calorosa hui baixaran les temperatures a la costa, però notarem com pugen de nou per l'interior on els termòmetres s'aproparan de nou als 40 graus.

Demà dimarts la calor que hui notarem i patirem per l'interior anirà cap a la costa empentada de nou per un front que arribarà sense activitat a la Comunitat Valenciana, però amb vents de ponent que faran pujar les temperatures fins als 40 graus en punts de la costa.

Dimecres les temperatures marcaran valor més normal, més suportables, i fins i tot cal esperar algun ruixat de vesprada i a poqueta nit a les zones de muntanya del nord i l'interior.

Dijous podríem tindre ruixats a la costa fins a migdia i de vesprada també podrà quallar algun núvol a les muntanyes del nord, però pensem que les pluges seran de caràcter dèbil.

Divendres recuperaríem el sol i pujarien les temperatures.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"No res...per al que ha de vindre" "Juliol comença 'valent'"