Cels clars i temperatures suaus per al cap de setmana a la Comunitat Valenciana

La situació per a hui es mantindrà amb cels clars o poc nuvolats.
Mapa de símbols per a divendres 8 de febrer | Aemet

 

El cap de setmana es presenta tranquil i estable al nostre territori pel que fa a l'oratge. Cels clars i temperatures suaus seran la tònica dominant dels pròxims dies.

 

Segons els pronòstics de l'Agència Estatal de meteorologia (Aemet), la situació per a hui es mantindrà amb cels clars o poc nuvolats. Les temperatures es mantindran iguals o patiran algun lleu descens. Pel que fa al vent, serà variable i d'intensitat fluixa, podent girar a vent del sud (migjorn) de fluix a moderat.

 

Les temperatures màximes per a hui se situaran entre els 18 i 20 graus en punts com València, Orihuela, Dénia, Alacant o Requena o la Vall d'Uixó. En el cas d'altres punts de la província de Castelló, les màximes seran escassament més baixes, amb els 17 graus de Castelló de la Plana o Vinaròs.

 

Pel que fa a les mínimes, destaca l'1 °C de punts com Morella, o els 3 °C de Requena i 4 °C d'Ontinyent. La resta de mínimes seran més suaus.

 

Per a dissabte continua l'estabilitat a tot el territori, amb cels clars, pocs núvols, vent fluix i temperatures en lleuger ascens o sense canvis. En aquest cas, segons les previsions d'Aemet, sí que pot registrar-se alguna temperatura més alta, com els 24 °C de màxima d'Orihuela, o el 22 °C d'Elx i Ontinyent. Les mínimes més baixes tornaran a registrar-se a la zona de Morella (2 °C) i Requena (1 ºC).

 

Per a diumenge es manté la mateixa tendència estable, tot i que hi haurà més intervals de núvols. Les temperatures continuaran en lleuger ascens, i el vent, que bufarà de l'oest (ponent) anirà augmentant de fluix a moderat, sobretot en la zona nord de la província de Castelló.

 

L'estabilitat i la falta de ratxes de vent considerables deixen el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals en la Comunitat per a hui i demà en color verd, és a dir, nivell baix o mitjà de risc.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!