El diumenge arriba amb gelades i termòmetres per baix de 15ºC

El dia ha començat amb temperatures molt baixes i els termòmetres no experimentaran canvis

La Comunitat Valenciana ha clarejat este diumenge amb gelades febles en punts de l'interior i temperatures en lleuger descens, per baix dels 15 graus en la majoria de la regió. La zona de Castelló ja no està baix avís per ratxes de vent fort, a diferència de les últimes jornades. Els termòmetres oscil·laran entre 15 i 6 graus a Alacant, 15 i 5 a Castelló de la Plana i 14 i 5 a València. El dia serà especialment fred a Morella, als Ports, on el mercuri no passarà dels 6 graus i baixarà fins a -1; Requena, a la comarca de Requena-Utiel, de 10 a 0 graus, i Alcoi, a l'Alcoià, entre 10 i 2 graus. 

Durant tot el diumenge, predominarà el cel poc nuvolós o buidat, amb alguns intervals nuvolosos en zones de muntanya de la mitat  nord i en el terç sud, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). 


En quant al vent, en el nord de Castelló bufarà del nord-oest moderat amb intervals de caràcter fort, mentre en la resta de la regió serà variable fluix, amb intervals de nord i nord-oest moderat en el litoral sud. 


Encara que ja no es preveuen ratxes fortes, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat Valenciana manté activada l'alerta taronja (risc alt) per perill d'incendis forestals en el nord-oest de província de Castelló. L'avís baixa a verd (sense risc) en la resta de la Comunitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba un canvi de temperatures a la Comunitat" "Atenció: El riu Xúquer en perill després de la massiva presència d'este peix"