Hui ponent, demà llevant

Entre hui i demà podrem comprovar el diferent comportament de les temperatures
| Pere Lluís Donoso

Entre hui i demà podrem comprovar el diferent comportament de les temperatures quan el vent bufa de ponent i quan ho fa de llevant.

Ahir el dia va ser el més frec del que portem de tardor. Baixaran les temperatures, tan mínimes com les màximes entre 5 i 7 graus, respecte els valors de diumenge, i hui en deixar-se sentir de nou el ponent l'ascens tèrmic tornarà a ser notable sobretot al centre del dia quan el ponent haurà tingut temps a anar calfant-se amb el pas de les hores deixant les temperatures el centre del dia entre els 28 i els 30 graus al centre i a la costa.


Demà dimecres serà el vent de llevant qui acabe imposant-se tot i que a primera hora encara es deixarà sentir el vent de component oest. Una franja de núvols es passejarà de nord a sud deixant el cel més ennuvolat i provocant un canvi en la direcció del vent (girarà a gregal i llevant) i un descens de les temperatures prou marcat, No descarte que puga arribar a caure alguna gota al litoral del centre i sud de València.


Dijous veurem més el sol i pujaran lleugerament les temperatures però tot indica que tant divendres com el cap de setmana els núvols sovintejaran de nou bona part del litoral mediterrani deixat els dies grisos i les temperatures fresques.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amunt i avall amb el ponent" "Octubre comença amb oratge variable"