La inestabilitat persisteix a l'atmosfera

Les precipitacions no seran ni intenses ni quantioses però podran acabar afectant tota la Comunitat Valenciana

Hui podrem veure un poc més el sol però l'oratge no acaba d'estabilitzar-se del tot. Caldrà aprofitar el solet de hui i el lleuger ascens de les temperatures corresponent perquè en breu tornen els núvols i les pluges a la Comunitat i el mercuri dels termòmetres baixaran el poc que pugen hui.

Durant la nit i matinada el cel es carregarà de nou. Els núvols entraran pel sud i avançaran cap al centre i cap al nord deixant un dia gris i més fresc que el de hui. Les precipitacions no seran ni intenses ni quantioses però podran acabar afectant tota la Comunitat Valenciana.


Diumenge de matí quedaran restes de núvols al sud i a la costa on encara podrà caure alguna gota però si teniu plans, no cal patir per l'oratge perquè a migdia s'imposarà el sol i l'ambient serà més suau.

Dilluns començarem la setmana amb oratge estable i temperatures més altes. Tranquil·litat meteorològica que ens permetrà analitzar amb detall els canvis que anuncien els models a partir de dimarts. De tota manera no cal fer-se massa il·lusió perquè hui dia els canvis vindran des de l'oest de la Península i acompanyants de ponents per la qual cosa les pluges no podran ser de molta entitat però el descens de les temperatures podrà portar la neu a les muntanyes, sobretot de la mitat nord.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Últimes ramassades de Blas" "Per Sant Albert, l'hivern ja està despert"