La lluna plena d'octubre porta canvis

El descens de les temperatures serà notable (les màximes baixaran entre 5 i 8 graus, respecte als valors de hui)

Encetem un dia que serà diferent i molt interessant per als que els dediquem a la meteo.

Un dia que comença amb pocs núvols al cel. Núvols alts que acompanyen el ponent que es deixa sentir des de primera hora del dia i que deixarà les temperatures en valors quasi d'estiu, o almenys de primavera avançada.

De vesprada els núvols es faran més abundants i a poqueta nit, en girar el vent a gregal els núvols es faran més compactes i començaran a deixar les primeres pluges al litoral de la mitat nord. De tota manera els núvols més compactes acabaran situant-se al sud de València i al nord d'Alacant que serà on més plourà les 24 hores següents.


Demà divendres serà un dia gris, fresc i plujós. Pense que només es lliuraran de la pluja al nord on el mestral farà més difícil que els núvols puguen descarregar. Al centre i cap al sud el gregal bufarà moderat aportant humitat als núvols que descarregaran amb persistència i intensitat al sud de València i al nord d'Alacant.

El descens de les temperatures serà notable (les màximes baixaran entre 5 i 8 graus, respecte als valors de hui).

Dissabte de matí encara cal esperar un cel ben carregat de núvols a la costa del sud de la Comunitat on fins a migdia podrà registrar-se algun plugim. Els núvols escamparan abans al centre i al nord on el dia serà prou més assolellat i les temperatures pujaran més prompte.


Diumenge i l'inici de l'última setmana d'octubre seran dies de sol, de calma i de temperatures més altes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Continua la calor atípica per a la tardor" "La nostra tardor"