ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Menys contagis en el 3r dia sense morts a nivell valencià

Els núvols baixos i la boira seran protagonistes del cap de setmana a la Comunitat

Els cels clars o amb núvols baixos dominaran els pròxims dies.
Mapa de símbols per a hui divendres 15 de febrer | Aemet

 

 
El cap de setmana es presenta amb pocs canvis pel que fa a l'oratge a la Comunitat Valenciana. Tot i això, algunes gelades, presència de boira i fins i tot alguna pluja dèbil faran la seua aparició en els pròxims dies.

 

Per a hui divendres, segons els pronòstics de l'Agència estatal de meteorologia (Aemet), s'esperen a tot el territori cels clars o poc nuvolats, amb núvols baixos de matí i al final del dia, que seran més abundants en les zones del litoral. A l'interior hi haurà presència de bancs de boira.

 

Quant a les temperatures, hi haurà pocs canvis respecte a jornades anteriors, excepte l'ascens de les màximes en les zones d'interior. També a l'interior es podrà registrar alguna gelada dèbil.

 

El vent per a hui serà fluix, de l'est (llevant) i nord-est (gregal). En el litoral sud d'Alacant podrà bufar moderat.

 

Per a demà dissabte la situació es manté pràcticament idèntica. Cels clars o poc nuvolats amb presència de núvols baixos al principi i final del dia, bancs de boira a l'interior, i vent fluix de llevant que podrà bufar moderat al litoral sud d'Alacant. Les temperatures sí que registraran lleugers canvis respecte a les mínimes, que pujaran. Les màximes es mantindran iguals.

 

Per a diumenge la situació canviarà lleugerament, ja que no es descarta que la zona sud de València registre alguna pluja de caràcter dèbil. Els cels a tot el territori continuaran amb intervals de núvols baixos i seguiran els bancs de boira de matí a l'interior. El vent de l'est seguirà bufant fluix i ho farà de forma moderada al litoral sud d'Alacant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!