Octubre acabarà molt tranquil

Les temperatures aniran pujant conforme avance la setmana

Superat un nou episodi de pluges amb incidència molt desigual encetem l'última setmana d'octubre amb oratge estable. I de no hi haure canvis inesperats tot indica que octubre acabarà marcat per l'estabilitat, sense pluja.

L'efecte de la pluja que entre dijous i primera hora de dissabte va afectar la Comunitat Valenciana el podeu veure al mapa de precipitacions. A la mitat nord de la Comunitat ens quedarem esperant-la mentre que al sud en algunes zones va ploure de més.

1

Un altre efecte d'este nou episodi de 'gota freda' l'hem notat en les temperatures perquè les ha deixat en els valors que toca després de setmanes d'estar marcant valors més alts (el que farà que les temperatures d'octubre queden més o menys en els valors normals climatològics)

La setmana comença amb alguns núvols i boires que es desfaran a mesura que calfe el sol i vagen pujant les temperatures que al centre del dia podran quedar un o dos graus més altes que les d'ahir.


Demà dimarts es reforçarà el llevant al sud la qual cosa ens fa pensar que els núvols seran més abundants a la zona i que la mar quedarà més alterada al litoral sud d'Alacant.

Les temperatures no patiran canvis significatius. Pots ser pugen un poc a la nit i es mantinguen sense canvis al centre del dia.
Dimecres, dijous, divendres... pot ser l'única novetat serà l'ascens de les temperatures al centre del dia i que cada dia que passe augmentarà la diferència entre mínimes i màximes, l'oscil·lació tèrmica serà major.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"De l'estiu a la tardor en poques hores" "La lluna plena d'octubre porta canvis"