Oratge pre-estival amb pluges dèbils a la vesprada

El cap de setmana farà temps pròpiament d'estiu amb temperatures molt més altes que les d'estos dies

En no res arribarem a l'equador de maig, i quasi sense adonar-nos entrarem en l'estiu climatològic (el proper 1 de juny), per la qual cosa l'oratge d'estos dies el podem qualificar de pre-estival. El que toca per l'època (això si, amb l'ajuda del ponent que bufa des de l'inici de la setmana).


Hui també es deixarà sentir però més fluix i fins i tot deixarà pas a la brisa en València i Castelló cap a migdia.

Esta vesprada el cel quedarà més cobert i fins i tot podrà ploure dèbilment al nord on les temperatures quedaran més baixes.

Divendres fins a migdia es deixarà sentir el mestral i tindrem pas de núvols que al nord i per l'interior encara podrien deixar alguna gota.

Al nord baixaran encara un parell de graus les temperatures però al centre i al sud es mantindran sense canvis o pujaran lleugerament.

El cap de setmana serà de rigorós estiu. Dissabte les temperatures s'enfilaran fins als 30 graus a la costa i fins als 35 graus en punts del centre i de l'interior, i diumenge encara farà més calor.

Dilluns tindrem canvi en la direcció del vent. Bufarà de llevant aportant núvols a bona part de la Comunitat i deixant les temperatures notablement més baixes (en alguns observatoris de València podran baixar més de 10 graus)

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La calor va a més, però afluixarà un poc el ponent" "El vent de ponent constant s'encarregarà de pujar les temperaturesEl vent de ponent con"