Les pluges continuaran este dilluns a l'interior valencià després d'una matinada passada per aigua

A més, l'interior de València està en avís groc per vent.

La setmana s'encetarà amb pluges a l'interior de la Comunitat Valenciana després d'una nit on han arribat a arreplegar-se fins a 7 litres per metre quadrat a la localtat alacantina de Pinoso, Vinalopó Mitjà. Després d'una matinada passada per aigua en molts punts del territori, les pluges continuaran este dilluns sobre tot a l'interior, mentre que les temperatures podrien pujar fins els 20 graus.

Este dilluns continuaran els intervals nuvolosos amb probables precipitacions a l'interior, encara que tampoc es descarta la resta de zones de la Comunitat. Pel que fa a la cota de neu, es trobarà ja a molta altitud, entre els 1.200 i els 1.400 metres. Les precipitacions registrades esta nit són les següents, segons ha facilitat AEMET:

Respecte a les temperatures, les mínimes es mantindran amb pocs canvis, però les màximes aniran en ascens i, com s'apunta, podrien arribar fins als 20ºC. Cal apuntar també que l'interior de la província de València està en avís groc per vent, amb ratxes que podrien arribar als 80 quilòmetres per hora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMPACTANT: El fort vent que no ha deixat dormir els valencians esta matinada" "ATENCIÓ: El cap de setmana arriba amb pluja i vent a diversos llocs de la Comunitat"