Les pluges i tempestes d'ahir arribaren a ser en forma de granís en punts com Utiel

Les pluges poden repetir-se hui

L'efímer temporal de pluges i tronades que es va viure ahir a quasi tot el territori valencià va arribar a deixar granís en municipis com Utiel, on gràcies a vídeos com el de l'usuari de Twitter @EliasLM84 es pot veure com queien pilotes consistents. Les tempestes es van repartir durant la vesprada per l'interior de les tres províncies, i també a la capital valenciana es va haver de traure el paraigües a primera hora de la vesprada.

 Quasi totes les descàrregues, segons informa AEMET, es van concentrar en zones de muntanya i quan s'acostaven a la costa es dissipaven. Les xifres dels acumulats als pobles de la Comunitat fins a les 20 hores d'ahir deixen el següent rànquing, encapçalat pel poble de Sax:

Sax : 28.2

Cortes de Pallás : 25.6

Tous : 18.8

La Torre de les Maçanes : 18.0

Segorbe : 17.6

Beneixama : 14.8

Ibi : 13.8

Yátova : 13.4

Serra : 13.0

Alcoi : 12.2

Bétera : 11.0

Pinoso : 9.2

Chelva : 9.0

Atzeneta del Maestrat : 7.0

Villena : 6.4

València : 1.0

Castelló : 0.8

Alacant : 0.4

Podrien tornar a repetir-se ruixats

Este dimecres ha començat amb cels poc nuvolosos llevat de la meitat sud de la Comunitat, on la previsió assenyala que esta vesprada tornaran a repetir-se les pluges, localment fortes i amb tempestes.

Pel que fa a les temperatures, no hi haurà canvis importants, i el més destacat del matí han sigut els bancs de boira que s'han pogut vore en diverses zones de la província d'Alacant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Avís groc per PLUGES i TRONADES a la Comunitat" "ALERTA: Arriba un CANVI RADICAL d'oratge a la Comunitat este cap de setmana"