El Port de València reobri al trànsit marítim

Reobert El Port de València al trànsit marítim | València Diari

 

El Port de València s'ha reobert aquest diumenge al trànsit marítim, després que aquest passat dissabte romanguera tancat a causa del temporal que afecta aquest cap de setmana a la Comunitat.

L' Autoritat Porturària de València ha informat en Twitter que s¡ha restablert el tràfic marítim a les 8:04 hores d'aquest diumenge. 

Aquest dissabte, els ports que gestiona l'Autoritat Portuària de València a Gandia, Sagunt i València van romandre tancats a causa del temporal de pluja i vent, com també el va fer el port de Castelló.

El port de la capital portava tancat des d'aquest divendres a les 23.45 hores per la climatologia. El dissabte al matí es va tancar el port de Sagunt entorn de les 9.30 hores per les mateixes causes. Una hora més tard va tancar també la instal·lació portuària de Gandia, per mala mar i ratxes de vent de fins a 40 quilòmetres per hora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"PREVISIÓ: Les precipitacions seràn persistents al sud de la Comunitat Valenciana" "ÚLTIMA HORA: Desallotgen un càmping per risc d'inundació a la costa valenciana"