Només quatre gotes acompanyades de fang

Cal estar atents als núvols que avancen cap a nosaltres des del nord d'Àfrica perquè a partir de migdia deixaran el cel més cobert

Cal estar atents als núvols que avancen cap a nosaltres des del nord d'Àfrica perquè a partir de migdia deixaran el cel més cobert. Els núvols avançaran de sud a nord deixant ruiats dèbils que vindran acompanyats de fang.

Els núvols baixos han sigut en bona part responsables que les temperatures nocturnes hagen quedat tan suaus com els últims dies, i la presència de núvols no serà obstacle perquè les màximes pugen hui lleugerament. Només en aquelles zones del sud, on el cel quede més cobert esta vesprada, podran baixar lleugerament.


Demà divendres les temperatures pujaran un parell de graus tant durant la nit com al centre del dia. A més com la humitat serà alta la sensació de basca serà més acusada.


De matí encara pot arribar a caure alguna gota, però de vesprada escamparà la nuvolositat.


El cap de setmana tindrem condicions típiques del mes de maig. Pujaran les temperatures, sobretot al centre i al sud on el vent es deixarà sentir de llebeig, i dissabte ja podríem tindre alguns núvols d'evolució a les muntanyes del nord com aperitiu de les tronades que amb més probabilitat ens acompanyaran les acaballes del cap de setmana i l'inici de la setmana que ve per acomiadar el mes de maig.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un maig molt primaveral" "Torna el llevant i les baixades de temperatures"