Setembre s'acomiada amb fresqueta

En punts de la costa cal esperar plugims de caràcter dèbil
 | Alfons Puertas

Les últimes hores de setembre presentarà un oratge ben diferent entre el nord i el sud de la Comunitat. Al nord el mestral encara es deixarà sentir durant bona part del matí. Bufarà cada volta més fluix però contribuirà a deixar l'ambient fresc i assolellat.

Al sud el cel estarà més carregat i de tant en tant i sobretot en punts de la costa cal esperar plugims de caràcter dèbil. Les temperatures nocturnes no patiran canvis o pujaran i les màximes quedaran lleugerament més baixes tot i l'ambient quedarà més bascós.


Donarem la benvinguda al mes d'octubre amb núvols baixos a la costa i probabilitat de pluges dèbils al litoral del centre i sud de València i al del nord d'Alacant. De vesprada creixeran núvols al límit entre Terol i Castelló on acabarà quallant alguna tempesta, Les temperatures diürnes pujaran lleugerament mantenint-se la sensació de basca.


El cap de setmana començarà amb núvols baixos a la costa de València i de Castelló on fins a mig matí podria caure alguna gota però a partir d'eixe moment notarem com el vent comença a bufar de ponent i de llebeig i com comencen a pujar les temperatures.

Diumenge el ponent es reforçarà i les temperatures s'enfilaran fins als 30 graus al centre i a la costa. Al nord el mestral bufarà més fort i més fresc deixant les temperatures més baixes, un descens de les temperatures que encara serà més marcat dilluns quan el mestral arribe més fresc.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Què ens depararà el temps a l'octubre?" "Tot indica que la tardor arriba de la mà de Sant Miquel"