Temperatures amunt

El cap de setmana encara serà més calorós

El titular de hui defineix a la perfecció l'oratge que cal esperar tan hui divendres com el primer cap de setmana de l'estiu.

La setmana ha sigut fresca, amb temperatures que han marcat valors per davall de la mitjana, però això s'acaba i hui mateix ja notarem un ascens d'un parell de graus en les temperatures que esta nit, tot i haver pujat un poc encara s'han mantingut relativament fresques.

La tendència per al cap de setmana serà la mateixa: sol i temperatures cada dia un poc més altes.

L'esquema de la situació meteorològica ens dona una situació poc definida, típica d'estiu, amb baixes pressions relatives al centre peninsular que faran que el vent ens arribe de llebeig impulsant cap a la Comunitat Valenciana una massa d'aire que anirà sent cada volta més càlida a mesura que avance el cap de setmana.

Pocs núvols i temperatures que demà dissabte podran tocar els 35 graus al centre i a l'interior i els 30 en punts de la costa.

Tancarem el cap de setmana amb un dia encara més calorós. Tant les temperatures mínimes com les màximes pujaran un parell de graus.

Dilluns afluixarà un poc la calor. En farà, però no tanta i encetarem uns dies on de vesprada creixeran nuvolades a les muntanyes del nord, al límit entre Aragó i la Comunitat Valenciana.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estiu s'imposarà a poc a poc" "Llamps i trons d'estiu"