Últim dia de tempestes amb un cap de setmana de bon temps

Demà dissabte donarem la benvinguda a un cap de setmana que vindrà marcat per l'estabilitat, el sol, i la calor

Termòmetre a la platja amb temperatura molt alta

Hui divendres encara podrem tindre tempestes al nord. Les últimes ramassades d'una setmana on de forma puntual hem escoltat trons i hem vist llamps diàriament (encara que només al nord de la Comunitat)

El dia ha començat amb temperatures prou altes. No obstant, encara es pot dormir prou bé a la nit, tot i que el mercuri dels termòmetres no baixa dels 20 graus en tota la nit.

Les tempestes que puguen registrar-se esta vesprada en punts de muntanya del nord sembla que seran les últimes de la setmana, però encara podran descarregar amb certa intensitat.

Oratge hui divendres 11 de juny

Demà dissabte donarem la benvinguda a un cap de setmana que vindrà marcat per l'estabilitat, el sol, i la calor.

Temperatures demà dissabte 12 de juny

Es voran núvols baixos a la costa en començar i acabar el dia, i de vesprada es formaran núvols d'evolució però no tindran cap conseqüència.

Oratge demà dissabte 12 de juny

Diumenge serà un dia de molta, de moltíssima calor, amb temperatures màximes que pujaran dels 30 graus a la costa i al nord, i dels 35 al centre i a l'interior.

Dilluns encetarem l'última setmana de la primavera de 2021 amb sol i calor i amb una lleugera possibilitat que de vesprada es formen tempestes al nord.

Dimarts la probabilitat de tempestes serà més alta al sud, on després d'un dia de molta calor, podrà quallar alguna tronada en punts de muntanya del sud de València i del nord d'Alacant.

Oratge a partir del diumenge 13 de juny

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari